سمپوزیوم بین‌المللی «کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی» ۲۰ مرداد برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۳۲۹
چهارمین دوره؛

سمپوزیوم بین‌المللی «کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی» ۲۰ مرداد برگزار می‌شود

چهارمین دوره بزرگ‌ترین رویداد تحقیقات پیش بالینی کشور ۲۰ و ۲۱ مردادماه توسط آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

سمپوزیوم بین‌المللی «کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی» ۲۰ مرداد برگزار می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، چهارمین سمپوزیوم بین المللی کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی (TPIS۲۰۲۱) به همکاری دانشگاه‌های معتبر با هدف ارائه‌ی به‌روزترین اطلاعات، تبادل افکار متخصصین، توسعه و ترویج و معرفی تکنولوژی‌های برتر مرتبط با این حوزه در داخل و خارج کشور، ۲۰ و ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰ توسط آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

در این رویداد بیش از ۱۵ سخنران داخلی و خارجی از کشور‌های آمریکا، استرالیا و ... آخرین و بروزترین دستاورد‌های خود را ارائه خواهند داد و علاقه‌مندان می‌توانند در هر کجای کشور به صورت مجازی و رایگان از این مباحث استفاده کنند.

داروسازی، نانو و دارورسانی، آنکولوژی پیش بالینی، روش‌های درمانی سرطان، پرفیوژن، خونرسانی و قلب، مطالعات و مواد دندانی، علم مواد، جانورشناسی، اخلاق در پژوهش پیش بالینی، روش‌ها و ابزار‌های پردازش تصاویر و سایر حوزه‌های مرتبط از محور‌های این سمپوزیوم است. در این رویداد مقالات پس از داوری و پذیرفته شدن به صورت شفاهی ارائه خواهند شد.

آزمایشگاه پیش بالینی در تلاش است تا در شرایط سخت و فراگیر کرونا بتواند در راستای بالا بردن سطح آگاهی محققان این حوزه گام بردارد و از تلاش خود برای ترویج این دانش از پای ننشیند. گفتنی است، علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس https://tpcf.tums.ac.ir/ مراجعه کنند.

سمپوزیوم بین‌المللی «کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی» ۲۰ مرداد برگزار می‌شود

پربازدیدترین آخرین اخبار